Tuesday, August 5, 2008

Show Kahwin - 'SEBELUM'

Ni sumer gambar2 x senonoh kitorg time SEBELUM ke majlis perkahwinan anak Madam Martinelli. Xder la xsenonoh sgt, kitorg still jaga batas2 pergaulan. Xder bersentuh-sentuhan okay! Sajer jer nak enjoy2 sebab lama giler tunggu person-in-charge datang ambik barang ngan angkut kitorg2 sekali.



Kat bawah ni gambar2 spontan. Gambar men tangkap2 gambar.




Ni plak gambar2 yg posing2.


Aku yg hensem. Bergambar ngan ikbar. Hahaha! Sedikit gemuk, tapi tough!




Ni gambr yg aku suka! Gambar lompat2 atas agin. Kewl kan? Mcm dalam citer2 kungfu cina.



Ni gambar2 ayam hilang telur, riuh satu kampung. Hahaha! X ar. Ni pon gambar spontan. Perasan tak gambar ni senget? Sebabnyer, aku menagkap gambar dgn gaya yg mcm makcik dalam ads Silkygirl tuh.


Ni gambar Eton. Sajer jer upload kat sini sbb gambarnyer cantik (orgnyer pon cantik gak. Saper nak no phone? Hahaha! Boleh blah!)



Makan2!

Budak2 ni dah xder keje sangat dah. Men gamelan pulak. Kesian2... Ye la, dok tunggu dari kol 9 pagi sampai ke tgh hari ha!


Posing2!



Mengemas bilik. Dah tak tau nak wat aper dah.




Ni gambar hanif yg dipaksa meggosok baju melayu. Ader ker dia xnak gosok baju tuh? Dah la dia main paling depan. Lpas kena paksa baru gosok. Hahaha!




1 comment:

Szakif said...

sangat tak senunuh~ ahahaha~

ok la tu tak de menda nak buat, gigam la sume :P