Monday, March 28, 2011

"Gettin’ down on Friday"

This post is pertaining to Rebecca Black's song entitled, Friday.



As what is written in Yahoo News, apparently awful is the new great. Haha! It's like Fran Fine from The Nanny yang nyanyi. LOL~ Anyhow, lagu nih catchy gak! Dah 6.4m++ viewers kot!


I wrote the above status on my Facebook on 16th of March 2011. The number of views on YouTube at that time was about 6.4 million ++.

And you guys know what, the total views is increasing DRAMATICALLY as in just two weeks, the number turns to 60,475,298.

Yeah, the video clip and the lyrics are disastrous. I'm not really a fan of her but, RB might become the next JB. Even Simon Cowell want to meet her,


I want to meet her. Anyone who can create this much controversy within a week, I want to meet. I love people like that



I have to warn you guys. The melody is addicting! Once you listen the complete song, I bet you wanna hear it again on the next day, even in your heart you kinda hate it.

I have been listening to her song more than 20 times (seroiusly!). Despite of all the negative comments on YouTube, I wish you all the best RB!!

Read more about this controversial song here.


P/s: Found this in twitter: " Rebecca Black must hate movie theaters. So many damn seats." LOL!

To Cry Wolf

Source - Pretty Little Liars - 118 - The Bad Seed

The Boy Who Cried Wolf, is one of Aesop's Fables. From it is derived the English idiom 'to cry wolf', meaning to give a false alarm.





Wednesday, March 23, 2011

Kenapa Malas Update?

I need these items first:
  1. New keyboard (Branded one!)
  2. New mouse (Wireless one!)
  3. New chair (The current one is not ergonomic at all!)
Alasan semata-mata kan? :p

Monday, March 7, 2011

Sunday, March 6, 2011

Mari Menjahit Jeans

Malas nak cerita, kau orang hadap saja karangan bergambar di bawah ni:


SEBELUM















TADA!!!!




Jahitan-jahitan tersebut tercabut juga disebabkan kain perca dari seluar jeans yang lagi satu itu terurai (betul ke perkataan nih?). Last-last, aku guna gam UHU jer untuk tampal pain perca tu. Cet!

:p



Saturday, March 5, 2011

Sunway Lagoon, Here I Come!! ... for the 4th time..

I'm going to Sunway Lagoon tomorrow, with a bunch of my office mates. One of my friends able to get the all-parks tickets for a price of RM60 per head! Usual price, RM75.



Hopefully, it's gonna be a sunny day tomorrow, Insya-Allah.

It's Raining

I'm actually wanted to get a haircut this afternoon but it is raining cats and dogs outside right now. It seems that it's not gonna stop for at least half an hour. Hmm..

Wednesday, March 2, 2011

Be Grateful

Yes, I''ll be lying if I say there is not a bit of jealousy when I see some of my friends able to pursue the things that he or she loves. Further studies abroad, secured a job which related to their degree or even having a family of their own.

But I must realize, there are many other strangers in the world who having more unfortunate situation than me. I should be grateful.

So, Aziz, for the time being, just hadap jer kerja ko skrg! However, don't lose hope. :p

Ehsan Si Intan Payung

video

Selamat Pagi Cikgu! Itu lah suara Ehsan yang biasa kita dengar apabila menonton Upin dan Ipin.

Ahad lepas, aku sebenarnya pergi jumpa dengan Adelina dengan suami dia, untuk bincang pasal skim insurans Prudential. Suami dia, Munir, bawa la dua orang adik dia sekali. Salah seorang tu, yang dalam video di atas ni la. Aku lupa nama apa, tapi, untuk pengetahuan korang, dia la di sebalik suara Ehsan Si Intan Payung tuh. Selepas dipujuk-pujuk, akhirnya berjaya jugak aku dapatkan video dia yang kat atas nih.





P/s - Aku paling suka Mael sebab dia suka sentapkan orang. :p


Tuesday, March 1, 2011

What On Earth Is This?

Проект создан для тех, кто хочет [url=http://www.i-millionnerru/?rid=3501]научиться зарабатывать с помощью интернета[/url] и своего компьютера. Мы не будем предлагать Вам ничего купить у нас, не будем предлагать Вам финансовые пирамиды и форекс, мы просто хотим помочь тем людям, которых интересует реальный интернет-бизнес, без мошенничества и обмана. Вы узнаете, как можно [url=http://www.i-millionnerru/?rid=3501]зарабатывать деньги без вложений[/url] и без собственного сайта. Вы узнаете о многих других секретах, которые скрываются в сети Интернет и как это может пригодиться Вам на пути к успеху.

Mengarut-mengarut saja orang yang spam aku punya blog. Ini baru satu. Beratus-ratus aku aku semak kat comment section blog nih. Agak menjengkelkan juga la.

Dulu aku pernah menulis satu post yang bertajuk "Mari Membuang Itu Word Verification" (Sila klik link untuk ke post tersebut). Aku terpaksa mengaktifkan semula option tersebut untuk mengelakkan comment berunsur spam dari spammers tak bertauliah. Agak leceh sedikit untk pembaca setia (ada ke? Haha!) untuk membalas komen, tapi saya berharap itu tidak akan menjadi satu masalah kepada anda semua untuk terus mebaca blog ini ya.