Saturday, November 22, 2008

Mass Destruction!

Berlaku PUTING BELIUNG di IIUM GOMBAK dan damages involved are shown below. What a traumatizing event!!






Kelihatan, katil2 dan loker2 bergelimpangan di persekitarran Mahallah. Giler dahsyat!


Hahaha! Just Kidding!


Actually, the Mahallah Management of IIUM planned to replace the old furnitures in all room with a new one. Bestnyer! But, for this semester, the changes only applied to Mahallah Siddeq, Farouq and Uthman. So actually, yg katil2 bergelimpangan tu cuma ada kat ketiga-tiga Mahallah yg disebutkat td.

Mahallah Ali and Bilal maybe next time kot because both Mahallahs need to be used for LIDV students for this holiday. Kalo sumer Mahallah ditukar furniturenya (aper pny ayat), celah mana bdak2 yg LIDV yg nak duduk kan? Haha!

Mahallah Zubair tak mungkin akan tukar perabot kot. Gile ar kalo tukar. Sbb Mahallah tu baru lagi kan. Kalo tukar gak, mmg satu pembaziran besar2 an la.


What i saw from this situation, didapati bahawa semua perabot yg ada kat ketiga-tiga Mahalah yg disebutkan akan ditukar! Xkira lama atau baru. Macam membazir plak kalo kita tgk gambar2 kat atas tu, Katil and locker dicampak jer ke bawah. Hmm... Harap2 pihak UIA tahu aper yg dorg wat. Husnuzan2. Haha! Mybe dorg akan recycle balik kayu2 tu. Mana tau kan.

K ar, Stakat tu jer post kali ni!

Chow Chin Chow!!!!

5 comments:

Szakif said...

oit. mende ni kalo republish kat blog IIUMBloggers.com bagus gak! memang berkaitan sungguh!

aaziz said...

Zaki, bkan xnak republish. Aku dah try td. Bila nak add pic jer, xleh. Xreti la gn wordpress. Hahaha! Aper kata kalo ko tlg copy nad paste jer. Xper2, aku bg permission. Hahaha!

Szakif said...

okeh. dah republish. thanks eh!

♥ NANA ♥ said...

ngeeeee~ gilerk...... O_O

MASJURNAL said...
This comment has been removed by the author.