Wednesday, January 28, 2009

Blog Hopping~~

I was blog hopping from one to another and i found this interesting statement about Ayu during AJL 23 (source dirahsiakan yer):

And aku rasa siapa yang stylekan rambut Ayu tu patut kena hukum mati atas kerusi elektrik.



Muahahaha! I agree 100% with the writer's idea. Kejadah aper rambut kerinting warna blonde? Mcm Oprah kaler rambut dia (and this will be unimaginable...). Lagi2 bila org Melayu plak yg kaler rambut tuh.



Aku mmg xsetuju kaler2 rambut nih. Mmg haram hukumnya (except kalo guna henna la..). Aper2 hal, utk Ayu, Lu Pikir La Sendiri!

P/s- Suki pon samer jer. Tok sah la kaler2 rambut tuh.

4 comments:

Szakif said...

erm... panjang nak bahaskan nih. tapi fashion wise, aku rasa ok je.

teyha! said...

kelakar. and ugly. haha.

aaziz said...

@ Szakif - Ok ker? Aku tny member2 aku, kebanyakannyer memg kata imej br Ayu x seswai!

Ye la, Ayu kan gelap2 sket. Warna rambut blonde? Duh?

Aku rasa elok rambut dia time OIAM dulu. Pendek ala2 Victoria B. Xpon, bir jer rambut panjang.

aaziz said...

@ teyha! - Tu la pasal. Tgk, bukan aku sorg jer yg berpandangan sedemikian.