Sunday, February 15, 2009

Fancy Smileys


Aku dah buat tutorial untuk add fancy smileys kat shoutbox. Click kat sini untuk baca tutorial tuh.




Update pasal saudara Faris lagi:

Alhamdulillah, kat LAN td, budak2 ckp dia dah mula sedar. Teruskan berdoa agar dia terus sihat, insyaAllah

Lupa nak ckp semalam, dia bukan kena denggi berdarah. Dr suspect dia kena virus yg di bawa oleh tikus. Dia mybe terminum/makan air kencing tikus kat mana2. Oleh yg demikian, berhati2lah ngan tikus yer. Tikus boleh membunuh!

2 comments:

farhanyamin said...

cet aziz, ntahpape jer...
btw, btul ler junior you tu dh sedar??? alhamdulillah...
teruskan lah berdoa ye...

Ir A.Aziz said...

@ farhanyamin - aper yg ntah aper2?

Poyo jer kata junior aku. Kawan ko jugak kot. Btol kot dia dah sedar. Ada budak ckp kat LAN. Alhamdulillah.