Sunday, February 15, 2009

Photoshop Attemps yg Ntah Aper2

Dah xder keje sgt (actually byk nak mampus kejer), aku pon wat la bnda2 photoshop nih. Baru nak belajar jer. Thanks kat Kak Nana sbb suggest guna brush dan thanks jugak kat Amir yg de ajar aku sket2 td. Nah, tgk la hasil2 photoshop aku yg sgt amatur nih:

Nih original picture:



Kat bawah nih hasil kerja aku yg ntah aper2. Hahahaha!






Update pasal saudara Faris:

Td aku gi lawat dia kat Hosp. Serdang. Thanks to Farhan Yamin sbb ajak aku.

Keadaan dia still critical kat ICU , tapi Alhamdulillah, doctor kata ada improvement sket. Peparu dia start berfungsi (sedikit) but he still perlu guna life support lagi. Sama2 la kita teruskan doa untk dia yer.

6 comments:

eMiRaTeZ said...

Ok la tu.. Teruskan pembelajaran anda.. Wakaka..

Ir A.Aziz said...

@ eMiRaTeZ - Teruskan? tgk la kalo aku rajen. Ko dah hebat xper ar.

♥ NANA ♥ said...

manenye la kamu ade sempat blaja ngn akk..x sempat pun. cume 1 info tu je sempat akk bgtau pun huhu~

takpe....len kali, kte blaja lagi k XD

weewee said...

nk mencelah sket.. ak pon br gak nk blaja photoshop ne.. cane ko isolate kn katon 2 dr latarblkg dea? ko gune photoshop ape? ak gune photoshop cs3 lite..

Ir A.Aziz said...

@ weewee - Aku guna magnetic lasso tool. Select gambar yg ko nak guna tool ni. PAstu "edit", pilih, "Define Brush Preset"

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優