Friday, March 6, 2009

Aku Sudah Jumpa Itu Mesin Kira-Kira

Wah2! Aku sudah jumpa calculator aku. Kat mana? Tgk la kat gambar kat bawah nih. Mesti ada antara korg yg tau di mana.



Yer, betol. Dekat on of the lab at E5. Hampeh sungguh. Mcm mana boleh sampai ke situ? Jawapannyer, Jeng... jeng... jeng...

This ta'aban makhluk (the censored one), telah mengkidnap calculator kesayangan ku.



Siapakah dia? Check here for the answer.

Katanyer, ada 3-4 lagi mesin2 kira-kira di biliknya. Huh? Memang pengkidnap kalkulator bersiri la ko ni Miss S. Eh2, silap, Mr. S (bukan nama sebenar).

K ar. Till my next post~

12 comments:

ArsSisters said...

Hahahahha! Aku rasa aku knl Mr. S tu...hahahhaha. Sbb aku pernah dgr statement 'ada 3-4 lagi calculator kat bilik aku' tu kuar dri mouth dia sendri. Hahahhahaha!

PrincessLiJo said...

wani bkn 'rasa kenal' lg dah..mmg kenal sgt pun kn?! ngee~..kalo tgk gmbr 1st yg ada beg tu pon dh tau katne..hehe..

so, nx time if anyone lost a calculator leh cr Mr.S..pjam calculator yg byk2 kat blk die tu..hehe

A Peacemaker said...

salam
aik, gambar muslim pun ada gak..

Ir A.Aziz said...

@ ArsSisters - Oh, dia ckp kat ko jugak ker? Ingat dia ckp kt kelas Waster jer.

Ir A.Aziz said...

@ PrincessLiJO - Tu la, mula2 aku nak bg clue, "Beg saperkah ini?", tp idea censored muka lg best. Leh aku pomot blog aku satu lagi kalo org click link untuk answer tuh.

Pinjam calculator? Ntah saper2 pny ntah berkat ke tidak. Hahaha!

Ir A.Aziz said...

@ A Peacemaker - Muslim? Dia ambik Waste Management Eng ngan kitorg.

a'dill_ahmad said...

hahaha....lawak2....lawak...

xOxO~fixa~ said...

wei dia bukan setakat suka amik kalkulator malahn pmadam dan pensil tekan aku dikatakan milik nya...
hishk...
dahsyat kan...hahaha...

Ir A.Aziz said...

@ a'dill_ahmad - LAwak ker? hmm.. Lawak2~ Haha!

Ir A.Aziz said...

@ xOxO~fixa~ - Tu la pasal. Kalo aku tak bg tau pasal dia ada ambik calculator aku ker x, aku tak tau dia akan pulang balik kat aku ke x.

Jom kita campak dia dalam tong sampah. Hahaha!

syfulicious said...

weh weh..asal kutuk aku kat blog aziz ni..manusia yang teraniaya akan dimakbulkan doa..aku sumpah korang sume jadi ikan belacak..hahaahah..

PrincessLiJo said...

sumpah la jadi duit 15k ke..leh aku shopping..muahahaha..

eh chop! eku termasuk org yang di sumpah ke? hahaha