Monday, March 30, 2009

Makcik Over

A quickie~

Sedang2 aku tgk balik video OIAM yg aku rakam minggu lepas, aku ternampak gambar kat bawah nih, time Tomok nyanyi lagu Ingin Bersamamu, yg pernah dinyanyikan oleh Syafinaz sendiri sepuluh tahun yg lalu. Aku bukan nak citer pasal lagu tuh, tp pasal makcik nih. Lihat lah makcik tuh, over kan? Hahahaha!

(ketik gambar untuk pandangan yg lebih besar)


Tau la fanatik Tomok, tp perlu lah over kan? Hahaha! Lawak la makcik nih. Nasib baik tak nampak muka, kalo x, malu suami ngan anak2 kat umah.

BTW, fans Tomok malam tuh terdiri daripada makcik2 yg pakai baju kuning. Aper2 pon, tahniah kepada Tomok sbb ada kipas-susah-mati mcm makcik nih. Yeah~!

P/s - Aku nak update pasal Dr Yumi pindah umah ari tuh, tp nanti2 la. Still not in the mood. Huhu~

7 comments:

Nasir ab Rahaman said...

mmmmm.... ana rasalahkan peminat tomok yang sebenarnyer bukan makcik tu, tapi org yg post pasal "Makcik Over".

selalu post pasal show tomok.kehkheheekhk

jgn mare!!!

Ir A.Aziz said...

Kuang asam punya nasir, kata kau minat kat dia. Xder maknanyer. Aku minat showmanship dia jer. Dia bagus atas pentas.

BTW, aku minat Amylea la, ngan Esther sekali. Yg lelaki sumer loser, except Tomok nagn Rizu. Tu pon, kadang2 jer best.

PAling loser, si Aweera tuh. Simon pon bosan. Bilalah dorg nak terkeluar yer.

eMiRaTeZ said...

Tak nampak macam makcik pun.. Tak clear gambar tu..

Nasir ab Rahaman said...

"....except Tomok nagn Rizu"

ada jugakkkkkk.... o god!!! (cara topoi cakap ek)

kahakhakhkha

tq ziz.doakan ana ek.

Ir A.Aziz said...

@ emiratez - Xlcear sbb aku screenshot video yg x clear. Anggap jer la tu makcik. Hahaha!

Ir A.Aziz said...

@ Nasir ab Rahaman - Aper maksud anda (versi NONA)? Hahaha!

adelinaibrahim said...

aziz,...nape ko asyek post pasal Tomok jer..ko minat kat die ke???