Tuesday, May 26, 2009

Citer Basi 3 - Makan2 Di Rumah LeyHa~

Malas nak taip panjang2. Bukannyer korang baca pon. Hahaha! So, enjoy la pic2 ngan caption yg aku wat nih.


Selamat sampai ke rumah Leyha. Ni kali kedua aku ke rumah Leyha. Tahun lepas dia ada ajak gak gi beraya umah dia.





Epa ngan Dibah yg pakai baju sama. Mcm mana leh sama nih? Malu seh. Hahaha!



Budak laki yg berapa kerat. Eh? Mana aku? Aku cameraman la. Aper motif gambar kasut budak2 pompuan nih? Tiba2 ada selipar jepun sesat. Hahaha!





Hmmm! Makanan yg lazat. Aku pesan kat budak laki, ambik byk2 siap2. Nanti x leh masuk dah sbb sah2 budak ppuan akan block. So, budak2 pompuan yg x cukup makan tuh, sori la yer.




Ni la Leyha, tuan rumah. Hahaha! X nampak muka. Jgn riso, ada gambar kat bawah lagi.




Budak2 pompuan yg ramai + semak2. Mcm pekerja asing tanpa izin kena tangkap pulak. Hahahaha!



Dah nak balik dah. Budak2 pompuan ada yg nangis bagai. Mcm x jumpa dah lagi. Mak Leyha memberi kata2 perangsang, "Usah la menangis anak2ku. X ke mana pon si Leyha nih. Terperuk jer kat umah. Nanti2 korg berFB la ngan dia yer."




Ni ha Leyhanyer (kiri). Hidayu mencapub. Hahaha!





Budak2 pompuan yg berpura2. Nangis sekejap jer. Time bergambar, seronok sakan. Haha! Eh2, tangan saper tuh?




Tu sajer citer basi saya kali nih. Percayalah, dialog di atas hanyalah rekaan semata-mata. Xder kena-mengena ngan mak Leyha atau saper yg pg umah Leyha ari tuh.

K ar. Babai!

9 comments:

Nur Adibah said...

Weh, kat gambo last tu tgn aku le..huuu...Ko sempat lg kata aku n Epa..Oklah tu baju same. Merpati 2 sejoli..Haha..

Ir A.Aziz said...

@ Nur Adibah - Tgn ko ker? Br ingat nak antar gambar tuh kt Uncle Seekers, takut2 byngan aper ker. HAhahaha!

Mesti la sempat mengata. Hahaha!

Abraham Sapien- I memorize three words a day not three books! said...

Sedap giler makanan...bach aku dulu takde makan sedap2 camni

Ir A.Aziz said...

@ Abraham Sapien - Sedap ker? Sedap. Ala, kitorg punya batch pon xder la wat makan2 sgt. Leyha jer rajen ajak kitorg gi umah dia. Huhu~

PrincessLiJo said...

@Hariz : batch awak tolong makan jee..nak free lak tu..pastu tongtangtongtang..hehe.. awak terkecuali la..

@Aziz : haha, aku smpi arini rasa bersalah kat leyha.. sbb aku yg ngendeng2 suh dia wat majlis kat umah..hahaha

PrincessLiJo said...

@Hariz : batch awak tolong makan jee..nak free lak tu..pastu tongtangtongtang..hehe.. awak terkecuali la..

@Aziz : haha, aku smpi arini rasa bersalah kat leyha.. sbb aku yg ngendeng2 suh dia wat majlis kat umah..hahaha

Ir A.Aziz said...

@ PrincessLiJo - Ye ker? Leyha x kisah kot. Dia kan slalu jer ajak member2 dia datg rumah. Huhu!

Nur Adibah said...

Aziz, tak pyh anto kat Uncle Seekers..Ni ha entitinya da mengaku..haha..

salihah said...

lorr..janji xkesah la.sgt berbesar hati kamu org smua dtg ke ruma ku yg kecik.maap ye kalo terkurang pape..hoho ruma sempit,korang kna dok luar..huhu hepp! slipar jepun aku tuh!