Wednesday, September 30, 2009

Sembilan Puluh Lapan Persen

Wah2, td aku gi UIA. Gi jumpa Hanip Caklempong. Gi tutup akaun kelab. Sambil2 tuh, aku gi jalan2 around Edu jap, nak tgk Azman Hashim Complex tuh. Tgk ar pic kat bawah nih:




Dah nak siap siot! Alhamdulillah. Tinggal nak touch-up2 sket kasi lawa jer. Tabur rumput, buang sampah sarap, then, walla! Boleh ar kita tangkap gambar kat complex nih time convo nanti. :p

6 comments:

Najla Shuhud said...

Untung batch kite sbb dapat merasmikan bangunan yg lawa giler nih.. haha!

Ir A.Aziz said...

@ Najla - Lawa wo bangunan tuh. PAsnih aku rasa, xder dah pasang2 khemah utk jual2 sumer. Cocu Week pon mesti wat kat cni gak.

Nur Adibah said...

Lawo2..Ayah aku mesti ske coz bangunan tu name die..hehe..

ArsSisters said...

tetiba rse bangga jap student uia hahhahaha

Ir A.Aziz said...

@ Nur Adibah - Aku rasa ayah ko x perasan mcm ko. :p

Ir A.Aziz said...

@ Wani - Bangga tu mmg bangga, tp rasa sedey gak sbb bila dah grad, baru bangunan tuh siap~