Saturday, October 10, 2009

Jauh Perjalanan, Luas Pemandangan

Entri suka-suka. Kebosanan sebenarnyer.

Sejak akhir2 nih, aku asik berjalan jer. Tak kira la sbb raya ker, wedding ker, gi interview ker. Dlm jalan2 tuh, byk kali gak aku tersesat dan intentionally menyesatkan diri. Haha! Saja test2 jalan.

Bagus jugak sesat2 nih. Dapat tau jalan baru. Kalo jalan tuh dekat, ko boleh jadikan jalan baru tuh sbg alternatif route. Kalo jauh, jgn la lalu lg. Tp yg penting, duit ngan minyak kena ada la.

Hmm, aku terfikir nak isi full tank minyak, then jalan2 seluruh KL. Banyak lg part yg aku x explore. Tp tunggu kerja dulu la. Tunggu dapat duit. InsyaAllah~

K ar. Entri yg membosankan kan? Dah cakap dah. :p

P/s - Aku rasa aku kena improve writing skill aku la. Dah mcm budak sek rendah punya entri dah. LOL!

5 comments:

teyha! said...

eh aziz. aku pn nak pusing KL minyak full tank. jom!

ZihNuN FaTiN said...

agak bosan la..hehehe

Ir A.Aziz said...

@ teyha - Jom2, Tp tunggu aku ada duit dulu la~

@ zihnun fatin - tu la pasal. kena byk menulis ar pasnih.

Pert Alpah said...

raun2 x ajak aku pown haha

Ir A.Aziz said...

@ Pert - Tak round lg ar. Xder duit nak isi minyak. Kita round2 naik lrt jer nak. Haha!