Tuesday, November 10, 2009

Ntah apa-apa..

Aku sebenarnyer nak post pasal Si Namewee (Si Negarakuku) tuh, pasal video baru dia pasal TNB, tp malas ar. Wat semak blog aku jer. Ntah aper2 ntah si Namewee tuh. Kalo korg nak tau lebih lanjut, korg pi kat sini jer. Aku malas nak post kisah pasal sorg yg giler publisiti murahan, sorg graduate universityi from overseas yg tak tau beza antara "shut down" ngan "break down". Hahahaha!

Wah2, sejak akhir nih, kat KL asik hujan jer petang2. Alhamdulillah. Aku suka. Sbb kalo x, panas giler. Panas sampai kalo duduk kat dalam bilik berkipas pon still boleh berpeluh. Nah, nikmatilah gambar suasana hujan di belakang rumah ku. Hehe.






Dah cakap dah, post nih memang ntah apa-apa..

2 comments:

HamiWeeRAé @ Wee said...

wahh chanteknyer belakang rumah ko. aku tgk rasa mcm duduk kat hotel pulak. ahakhak! ;p

Ir A.Aziz said...

@ Wee - Chantek ker? Ko tak tgk live lg kot.. Haha!