Thursday, December 17, 2009

Malaysia World Marching Band Competition

Time aku balik kejer, mcm biasa la, aku akan tunggu bas kat depan KLCC tuh. Tp semalam, aku terkejut plak, naper tiba2 ada road block kat Jalan Ampang tuh? Aiseh, bas tak leh masuk ker? Macam mana aku nak balik umah?

Aku jalan2 ke depan sikey, rupa2nyer ada parade! Street Parade and Marching Band Competition. Patut la ramai org berkumpul. Ingatkan ada perhimpunan Bersih ker aper. :p. Aku pon pi la tgk. Ramai org siot! Xnampak ngan jelas aper yg berlaku. Terpaksa aku panjat kerusi.





Mcm best gak ar marching band nih. Teringat aku kat zaman aku ngan group Caklempong dulu. Haha! Tiba2 jer kuar Caklempong. Ye la, Caklempong pon alat muzik gak. Best2. Korg tgk ar video yg x berapa best yg sempat aku record guna henset aku yg x berapa canggih nih:


video

For more info pasal Malaysia World Marching Band Competition nih, korg leh click kat sini. Tp kat website tuh, dia letak KL Marching Band Competition. Mana2 jer la..

BTW, ada saper2 yg berminat nak tgk Grand Finals competition nih, Sabtu malam? Kalo ada, jom weh, kita pi sekali.

p/s - Last2, aku terpaksa jalan ke depan sket utk tunggu bas. Pastu lewat sampai umah sbb tertinggal bas yg awal. Padan muka aku. Anyway, aku enjoy performance tuh. X nyesal2...

8 comments:

zarulazwan said...

link kan aja blog aku itu..huhu

Ricca said...

Biler final?... Hahaha.. gempak arr buat atas jalan raya jer...

HamiWeeRAé @ Wee said...

smangat gler ko smpi panjat2 kusi~ haha! btw, aku penah tgk marching band comp kat tv a few years back! gler happening! xsangka tgk marching band sekolah pon boleh get entertained~

Ir A.Aziz said...

@ zarul - baik!

Ir A.Aziz said...

@ ricca - final sabtu nih. 19/12. Kat Stadium Bola Cheras. 8.30mlm kot. Mcm best jer. jom la tgk ramai2.

Yg atas jalan nih utk opening ceremony dia her.More info, ko click sini - http://www.klwmbc.com/

Ir A.Aziz said...

@ wee - tu la, aku dgr bunyi drum jer, terus tertarik. best weh. lagi2 bila dorg compose lagu2 yg famous. best2!

王菲Fay said...

cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

鐵板豆腐Fay said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區