Friday, December 18, 2009

Mari Beli Tudung....

Aku gi teman mak ngan makcik aku shopping (jadi driver jer sbnarnyer). Then, sambil2 tunggu dorg membeli tuh, aku ternampak satu kedai nih, dok promot tudung2 dia dgn meletakkan kepala patung bertudung seperti di bawah nih:



Aku perasan, setiap kali makcik2/akak2 lalu, mesti berenti jap tgk tudung2 yg dipakai oleh patung tersebut tuh? Adakah sbb cantik or murah? Hmmm..



Anyway, nama kedai tuh Muaz Textiles. Terletak bersebelahan ngan Semua House. Belakang Jalan TAR. Katanyer, dorg menjual tudung/scarf dgn harga yg paling murah. So, kpd adik2 manis or akak2 or makcik2 yg nak beli tudung murah dan agak cantik (dia kata, bukan aku kata...), silalah ke Muaz Textiles yer.



Ape la motif aku wat post nih. Nampak sgt xder idea nak post. Sekadar mengupdate. :p

P/s - En Muaz, silalah bayar komisen kat saya sbb promot kedai encik yer... :p

6 comments:

Dilla said...

aziz,
awak dah buat free promo utk muaz textiles tu. betul ke murah tudung2nya? huhuhu

Ir A.Aziz said...

@ Dilla - errr, murah jugak kot. sbb ramai jer org masuk kedai dia. pastu byk giler tudung kat situ. beribu-ribu lemon. hahaha!

Ricca said...

menarik nih... akan ku kunjungi kedai itu... Nantikan...

Ir A.Aziz said...

@ Ricca - Silakan2~ Skrg tgh Year End Sale nih.

王菲Fay said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

鐵板豆腐Fay said...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟