Tuesday, December 8, 2009

Perkara Annoying Yg Berlaku Semalam... Dalam Bas!

Panas nih! Aku sebenarnyer nak citer semalam, tp pas balik kerja, penat pulak. Malas nak update. Ok, citer dia mcm nih. Aku on the way pi kejer pagi smlm. Naik bas. Then, ada satu moment tuh, ada sorg pompuan, nak turun. Diulangi, seorg perempuan, nak turun. Dia pon bangun, then nak tekan loceng. Time dia nak tekan loceng tuh, aku ternampak sesuatu yg mengejutkan. It's something BEYOND GELI okay! Nak tau aper yg aku nampak?

Okeh2. Sabo2, nak bg tau la nih. Jeng Jeng Jeng! Aku ternampak bulu ketiak siot! OMG!!!!!!!! Hampeh tol. Nasib baik aku x mengunyah aper2 dalam bas smlm, kalo x, mesti termuntah punya! Hampeh punya pompuan. Nak pakai baju sleeveless, pi la cukur ketiak dulu. Geli siot! Trauma aku.

Hmm, nasihat aku, utk kaum2 hawa, tutupla aurat anda. Utk yg bukan muslim, kalo nak pakai baju sleeveless pon, pi la cukur bulu ketiak dulu. Pastu jgn lupa pakai deodarant yer. Bye!

Ingin menjadi yg pertama untuk mengetahui "Perkara Annoying" yang terbaru?

Taip ANNOY ON dan hantarkan ke +60193749835.

Tertakluk kepada terma dan syarat.

10 comments:

mosyuki borhan said...

dh bole bukukan sume perkara annoy ko!!
i like~

xOxO~fixa~ said...

aku x yah langgan pun dpt je msj tuh...
hahhaa...ngok ngek...

ixaty said...

hish... sedih nye jadi ko, nampak perkara malang.. nasib baik i rabun..

ey, keje mane sekarang?

Dilla said...

aziz, jgn lupa satu ketika dulu, waktu press conference filem Notting Hill kot, Julia Robert melambai2 tangannya& nampaklah ketiaknya yg berbulu itu.
http://bluewaveted.files.wordpress.com/2008/03/julia_roberts_hairy_armpit.jpg

pastu ms zaman saya undergrad dulu, ada sorang penyanyi pompuan(country singer US)yg sengaja tak mau shave sebab kononnya nak sama hak dgn lelaki kot. hahaha...

Ir A.Aziz said...

@ syuk - tunggu sampai seribu baru boleh dibukukan kot. :p

Ir A.Aziz said...

@ fiza - ko spesel kes. x yah langgan. aku perlukan khidmat ko sbg "internet bergerak" yg sgt berkesan. :p

Ir A.Aziz said...

@ xaty - tu la. apsal la aku asik nampak benda yg x sepatutnyer. aku pon nak bukak sepc gaka r. kasi x nampak.

Ir A.Aziz said...

@ mdm dilla - madam, sy dah tgk gambar tuh. biar betol julia roberts. lebat sgt tuh. mcm tipu jer. hahaha!

Ricca said...

gluppsss.. pompuan ker ghupenyerr.. ingatkan lelaki tadi.. terlebih testosteron kat ketiak budak tuh kot... cian dia...

syfulicious said...

bulu ketiak sexylah..