Tuesday, January 5, 2010

Artis Segera...




Dulu dah kuar tv, pg tadi kena terjah ngan wartawan Metro plak. Apekah?

Takder aper. Sykt Prasarana Negara or commonly known as Rapid kan baru jer lancarkan tren LRT baru dorg. Ala, yg gerabak 4 bijik tuh. Lebih luas dan selesa. Kebetulan td aku naik LRT pi kejer, pastuh ada wartawan interview aku tny pasal bnda nih. Nervous siot. Seb bek aku ada terbaca pasal nih. Ada la jugak point2 yg aku nak cakap.

Tapi kalo kuar paper pon, aku rasa kuar sebaris dua jer. Nantikan la kemunculan aku kat paper Harian Metro esok kot (06/01/2010) yer, kat ruangan "Apa Kata Mereka", watak aku sbg seorang pekerja swasta. Tu pon kalo keluar. :p

p/s - Haih, susah betol kalo dah bergelar artis nih. :p

9 comments:

HamiWeeRAé said...

ehehe~ aduih~ nak gelak jer. ko nih. mcm2 la. haha!! ;p

Ir A. Aziz said...

@ wee - jgn lupa beli metro tau esok. hahaha!

mosyuki borhan said...

hahaha ko artis rupenye
bangga aku!
steady lah cak lempong!

teyha! said...

alaaaaaa, aziz tak pakai tanduk. haha.

angels of the moon said...
This comment has been removed by the author.
angels of the moon said...

wow!~ artis cak lempong!
hahahaha~~
fofular....:P

Ir A.Aziz said...

@ syuk - artis dahulu kala jer.

Ir A.Aziz said...

@ teyha - tanduk utk golongan ppuan jer. heheh.

Ir A.Aziz said...

@ nana - dulu jer famos. skrg dah tak laku. :p