Wednesday, April 28, 2010

The Return of Me...

Wah, 3 bulan aku dok mempromosikan Kedai Coklat Dalure. Aper lagi Huda, sila lah provide komisen kepada saya. Hahahaha! Bg saper2 yg belom melawat kedai Huda tuh, pi lah sebelum terlambat. Visit dia punya blog kat sini.

Aper yg aku wat selama 3 bulan nih? X der bnda pon. Xder aper2 interesting yg berlaku pon. At first tuh, aku malas nak berblog sbb stress kat tmpat kejer lama. Ya, aku sudah quit bekerja sebagai Customer Service Executive. Walaupon peluang banyak, tetapi dapat aku rasakan yang jiwaku bukan di situ. Aku x sanggup nak melayan kerenah customer yg bajet bagus. Time kerja nih, baru ku tahu yg sebenarnya, customer is NOT always right...

Aper yg aku buat skrg? hmm, skrg nih, aku jadi Research Assistant (RA) Dr Yumi. Hmm, disebabkan oleh beberapa org yg sepatutnya jd RA Dr Yumi mereject offer tuh, dia pon offer kat aku. Aku pon, time tuh, tgh dok tensen ngan kerja lama, mengaccept offer Dr yumi.

Hmm, skrg nih masih bermalas2an. Riso gak nih. X byk progress. Tp alhamdulliah td, jumpa satu jurnal yg KEMUNGKINAN 60% related ngan proj yg aku wat ngan Dr Yumi nih. harap2 leh guna la, insyaAllah.

Psnih aku kena wat daily to-do-list la, bak kata Mdm Dilla. Baru aku tau aper yg aku nak kena wat dan apa yg perlu aku capai. Thanks madam. Agak berkesan gak ar nasihat madam skrg. Hopefully, pasnih aku akan jadi lagi rajen dan hubungan aku ngan Dr yumi akan menjadi seperti Epul dan mak angkatnya, Mdm Parv. Hahaha!. Jgn marah Epul. K ar. Stakat nih jer. Dah melalut panjang dah. :p

7 comments:

Dilla said...

All the best Aziz :)

xOxO~fixa~ said...

aku ingatdah berkubur dah blog ko nih...ko kan hebat sure ko akan jadi best student nih...dgn yakin nih,aku ckp...
ol da best...
=))

Cik Be'ah Cik Wee said...

hahaha~ welkam from the dead brader~ xp

Ir A.Aziz said...

@ Dilla - thanks madam.

Ir A.Aziz said...

@ xOxO~fixa~ - Hahaha! yakin giler kan ko. Aper2 pon, InsyaAllah. Harap2 nanti jadi mcm ko. Ko kan dah kaya skrg. OKB la katakan...

Ir A.Aziz said...

@ Wee - Haha! Hidup mati di tangan Tuhan.. X berkaitan sungguh.

syfulicious said...

sempat memerli aku..hampeh..