Friday, June 25, 2010

Biarkan Kuda Itu Menyanyi

Sedang aku tidak tahu mahu buat apa, aku pun terus buka pelayar internetku yang membukakan muka Google secara automatik. Wah, sungguh skema ayat ini. Sambung semula. Disebabkan kebosanan secara melampau, aku pun menaip perkataan "Bosan" di muka sesawang pencarian tersebut. Teka apa yang aku jumpa?

Link pertama ialah "10 Laman Web Yang Boleh Menghilangkan Bosan Di Pejabat". Satu laman yang pada pendapatku agak menarik dan agak boleh menghilangkan bosan mengandungi ini:-


Biarkan kuda-kuda itu menyanyi secara a cappella. Klik sini. Bosan anda pasti hilang.

7 comments:

Dilla said...

hey, its cute & funny ;)lol

Ir A.Aziz said...

2 mdm dilla - best kan? ;p

ZihNuN FaTiN said...

hahahaha...comel sungguh sang2 kuda itu menyanyi....^__^

xlanxdiablox said...

hehe. dh dload dh. best2. aku ade dulu. tp dh ilang. slmt ko jmpe blk.

Ir A.Aziz said...

@ fatin - kan2? :p

@ lan - Tu la, aku mmg hebat. :p

jejakapukultiga said...

lan layan acapella? sejak bila lan tinggalkan black metal dia demi acapella?

lan dah berubah, kembalikan azlan yang aku kenal dulu~~~!

Ir A.Aziz said...

@ azan - dia dah berubah pas bertunang ari tuh, physically and mentally. :p