Thursday, January 22, 2009

Escapism

Hahaha! Jahatnyer aku ari ni. Aku telah mengescapekan diri dari meeting ngan supervisor ari ni! Muahahahaha!
...
Actually mcm nih, smlm aku der kejer EOP, kena wat minutes meeting (padahal, dlm kelas td bukan guna sgt pon. Ades..), then ada asignment Waste Management (BTE 4414), then soknyer (hari ni la), de test Waste, then ada meeting ngan FYP. Malam td, selesai aku wat EOP, aku pon teruskan ngan assignment Waste. Lepas wat satu part soklan, aku mengantuk. Otak kata, gi ar rest dulu, 4.30 bangun balik. Nak tau aper jd?
...
Aku overslept!!!! Sedeynyer! Assignment xsiap, progress utk FYP pon xsiap. Waste aper lg, xstudy la! Argh! Bangun2, aku gi mandi, trus wat assignment Waste. Then, got stuck. Xleh jadi nih. Pastu aku tinggal jer assignment Waste tu ke tepi. Nak wat FYP la konon2nyer. Then, aku br teringat yg aku baru format comp. Sumer software2 fyp yg aku instol dah burn mcm tuh jer. Arghh! Tidak! Xsempat nih nak wat FYP!
...
Tatkala aku kerunsingan, otak jahat aku berfikir, "Aper kata aku escape jer meeting ngan supervisor? Muahahaha! (Gelak jahat!)". Aku setuju ngan otak aku (duh?). Then, aku send email to both of my supervisors! Lega! Escapism di situ! Muahahaha!
Tapi malangnyer, escapism aku ari ni x ke mana. Malm nih aku xfree. Sob2... Kna wat FYP. Xper la. At least, aku der satu hari lg utk stat balik. Terima kasih kat Dr I sbb kasi aku postpone. Dr H? Hahaha! Aku pon xtau.
...
Dah ar, malas nak taip.
...
P/s - Aper citer kat assignment Waste ngan test Waste aku? X.O.X.O!

3 comments:

xOxO~fixa~ said...

aziz setakat escape jumpa supervisor sekali jer dah kecoh...hahaha...aku dah selalu escape lagi teruk...
aku tau ko leh score kan test waste...
semalam aziz tgk bleach sampai dia mengantuk ok kwn2...
sebab tu la dia x stadi...hahahaa...

aaziz said...

@ xOxO~fixa~ - Bukan skali ek? Ni dah Week 5 kot. Ko tu xper la.. Escape byk kali pon, supervisor kesaygn ko x marah. Siap ajak pergi parti lagi kan sem lpas? Eh, silap, kenduri.

Test waste? Xder la score. ALhamdulillah leh wat.

alerts said...

bank700
oil6324
boar444
beef8546
boa990