Friday, January 16, 2009

Kejap Ada, Kejap Xder.

Ni quick updates citer pasal water crisis kat UIA lagi. Malam td, satu Mahallah Ali complete xder air kot. Member2 aku ada yg ke engineering block untuk mandi. Aku plak, jaga air smbahyang dari Asar sampai ke Isyak. Nasib baik x kentut. Hahahaha! Then, teringat yg malam td akan ada trening caklempong kat CAC. Aku pon ajak member aku mandi kat sana. Alang2 nak gi trening. Best wo. Ada shower lagi tuh. Puas ati la.



Then, when I woke up this morning, nak gi ambik air smbahyang, teringat xder air. Alamak, nak kena gi tangki ker? Dah la jauh dia letak tangki air tu. Kat cafe. Block ar dah ar jauh dari cafe. Then, aku pon gi la bilik basuh, try tgk ada air ke tak. Jeng jeng jeng! Ada air. Laju plak tu. Alhamdulillah. Best2! Then, pas sbyg, aku terus mandi. Takut tiba2 takder air.

BTW, smlam UIA da isytiharkan yg hari ni cuti utk student2 because of the water cirsis. Best la saper2 yg de kelas tuh, rasa cuti. Aku ni, mmg dah xder kelas hari Jumaat. So, macam biasa jer.

K ar. See ya in the next post!





5 comments:

hariz said...

Ajiz, naki ko ni bila nak membesar ajiz

aaziz said...

@ Hariz - Dia mmg x membesar kot. Try la bagi makan. Click butang "More" kat situ. :)

Hariz said...

aku dah bagi makan banyak banyak...ada possibility tak siput merah tu yg makan banyak.Tolong le jawab,jangan segan

aaziz said...

@ hariz - Ko ni off topic la. Hahahaha! Xder maknanyer siput tu nak makan. Btw, ko dah view dah video kat previous post nih? Best wo! HUHU!

intelligence said...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
costume jewelry