Monday, January 5, 2009

My Classmate's Wedding - Hazizatun Aisyah

Kat sini aku nak citer pasal Wedding of The Year, Mawi dan Ekin, eh2, bengong sket, nak citer pasal wedding one of my classmates, Hazizatun Aisyah, selamat dah pon diijabkabulkan ngan suami dia, Syukri. Semoga jodoh korg kekal sehingga ke anak cucu! Eh2, hingga ke akhir hayat!

Ntah aper2 ntah. Org tuh dah seminggu kahwin, baru aku nak wat entry nih. Sori aton! Okay, enjoy the pics! Credit to Umi Salmah! Tq Umi!

(Click picture to enlarge.)


Ni gambar time akad. Amboi x3! Tersenyum lebar Aton!


Ni plak pic Aton, pengantinnya ngan hantaran bagai.

Pengantin lelaki dah sampai. Jeng x 3! Ada silat2 segala. Hahaha!




Sekarang time makan beradab. Ish2, Xbest makan beradab ni. Kena control Ayu + Macho! Hahaha!






Sesi memotong kek!




Ni la member2 yg datang! Ada lg yg tak masuk kamera tuh. Yg tak masuk tu, jgn sedey2 yer! Yg lelaki yg datang, brapa kerat ker. Sedey2!




Sekali lagi,

SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK ATON & SYUK!



P/s - Hala balik tuh, geng2 yg naik keter Fiza ngan Ade gi Taman Metropolitan Kepong. Tgk org main layang2! Hahahaha! Yg x pg tu, makan hati la! Hahaha! Xder la, main2 jer. Xbest sgt pon kat taman tu. Crowded sgt. Nak parking pon susah. Kitorg dok kat tebing jer, sambil menikmati pemandangan. Aper2 pon, thanks to Ade sbb ajak kitorg pg ctu. At least, aku tau la kat ctu ada org men layang-layang bagai.

Jap2, perasan x dalam gambar kat atas xder Shahril? Untuk pengetahuan saper2 yg xpegi, Shahril supposed naik keta ngan geng2 kitorg. Dia jd driver lagi tu. However, kitorg decided untuk dump dia kat Nilai sbb dia bawak kete laju nak mampus sampai 130km/h! Hahahaha!

Just joking! Shahril turun kat CFS IIUM Nilai sbb nak jumpa member katanya. Tapi part 130km/h tu btol ok? Shahril, don't drink and drive! Xder kena mengena pon. Lain kali jgn bawak laju2. Nanti masuk blog aku!

K ar, nantikan gambar2 seterusnya, "Picnic bdak2 biotech kat Ulu Yam yg penuh drama! " Hahaha!

2 comments:

teyha! said...

aziz ko knape tak pakai seluar kuning. hihi.

aaziz said...

Seluar kuning? member aku curik? Nampak x kat dalam gambar tuh? Hahaha!