Monday, February 2, 2009

Berjalan~

Hmmm, xder pe nak post pon sbnrnye. Cuma nak update sket2.

Ingat nak citer pasal aper yg budak yg duduk dpn aku time kelas "Eng. Aspects" terlepas ckp td (you know who you are =p), tapi kesian~. Ops, off topic plak.

Ok, aper yg pasal berjalan nih?

(Note: berjalan yer, bukan berjalan-jalan)

Ntahler, tiba2 ari ni mcm best plak jalan kaki pergi dan balik kelas. Especially time balik kelas td. Angin sangat kencang! Subhanallah~ Bestnyer! Ingat nak baring jer kat Padang Ali tu, tgk daun2 kena tiup angin (macam citer Hindustan). Hahahaha!

Bagus gak ar aku berjalan kaki. Dapat exercise sket, since aku bukan jenis org yg pergi exercise pagi2 or ptg2. Ahhh~~

K ar. Tata!

P/s - Thanks kat En. Rahim sbb offer aku balik naik motor td, walaupon aku menolak. Hoho!

10 comments:

Szakif said...

owh kami kat kuantan dah tak hairan dengan angin2 nih... ahahaha!!! :P

Ir A.Aziz said...

@ Szakif - Ahhh~~ Jelesnyer. Best tol angin2 petang. Leh main layang2 lagi.

Szakif said...

kitorang tak yah tunggu petang kot.. ahahaha!!

Ir A.Aziz said...

Ces, ko ni mmg sajer nak jeleskan aku ker aper?

BTW, kat sini mcm panas berlebih2 jer.

Husna said...

weyh..aku tau sape kat dpn ko td..tp ape yg die terlpsnye? die kasi fon no ko salah ke kat miss yumi?hihihi

Ir A.Aziz said...

@ husna - Tindakan dia pass no tel aku tu sangat hampeh. Ces. Hoho!

Ada la sket. Xbek. Nanti dia marah aku. Huhuhu!

xOxO~fixa~ said...

"Ingat nak citer pasal aper yg budak yg duduk dpn aku time kelas "Eng. Aspects" terlepas ckp td (you know who you are =p), tapi kesian~. Ops, off topic plak."

haha...i warn u...neway act aku tu mcm sgt cool...hahaha...

Szakif said...

owh jadi orangnya ialah fiza lah? ahahaha~ kena odah nih :P

Ir A.Aziz said...

@ xOxO~fixa~ - Hek eleh, tak takut pon. Hahaha!

Ir A.Aziz said...

@ Szakif - Anda betol! 100 markah untuk anda!

Nak odah? X interesting pon. Huhu!