Monday, February 2, 2009

MILO® FUZE® Energising Your Day!

Kepada readers2 IrAziz.blogspot.com sekalian, nak mintak tolong korg sumer. Support la aku dalam MILO® FUZE® Energising Your Day! contest yg aku join nih. Simply click the picture below:



Click tau. Then, post some comment yer. Satu ayat pon xper. Xnak comment, tolong rate pon xper. Rate kat tempat yg ada logo seperti di bawah:


Plus, ada hadiah untuk voters! Click picture kat bawah kalo xpercaya! Muahahahahaha!


Jgn lupa comment tau. Click kat sini pon boleh.

To know more about the contest, click here. Eh, silap, click here.

Aper2 pon, saya ucapkan terima kasih byk2 kerana menyokong saya!

Ta!

P/s - Mesti Zaki pon nak promot gak. Eh2, dia dah promot dah pon. Hahahahaha!

8 comments:

Szakif said...

bee ee ennn cee ai~

Ir A.Aziz said...

@ Szakif - Aper yg boleh aku katakan?

Hmmm. One word:

Jeles!

Hahahahaha!

Emiratez said...

Aziz, aku xnk gambar lompat2. Tukar gambar tgh tido ptg. haha..

adelinaibrahim said...

wah...rajin gler ko join mende2 camni...bile la aku rajin cam ko ek...huhu

Ir A.Aziz said...

@ emiratez - Tido petang? Perlu la. Comment jer la kat MILo tuh. Hoho!

Ir A.Aziz said...

@ adelinaibrahim - Rajin la sgt kan? Haha! Rajin wat benda2 ni ada la. Project? XOXO! Haih~

xOxO~fixa~ said...

meraih simpati la nih...
wei kertas assignment dah siap tanda ker?sempat nak join main lompat2 nih...hahaha...

Ir A.Aziz said...

@ xOxO~fixa~ - Dah siap tanda dah. Pening kepala aku ngan jawapan budak2 tuh. Hahaha!