Friday, February 27, 2009

Semalam Yang Menyampah! $#&^%&

Hmm, lama x post kat blog aku nih. Bukan malas. Xder masa jer. Kna fokus on midterm and FYP yg ntah aper2 ntah.

Stat2 post jer, rasa nak maki dah. @^#!#@.

Xder la. Aku agak geram jer. Smlm x leh jawab sgt Midterm Waste Management. Sepatutnyer aku boleh jawab, considered that aku ada byk free time sem nih (11 Credit Hour only),

but... tido + tido + caklempong + tv series + anime = Ahh~!

Aku x salahkan saper2. Aku salahkan 100% kat diri aku sendiri. Yer ar, sok ptg tu nak midterm, malam tuh siap tgk series 2 episodes skali gus. Ada bran? Pastu, sok pagi, escape kelas LOP. Buat kali ketiga. Hahahaha! Tgk2, sir cancel kelas terus sbb ramai x dtg. Ahh, sentap! Sori la sir, Saya actually sajer nak cukupkan corum 20% absence yg dibenarkan. Hoho!

Semalam, aku menanda kertas2 assignment Statics (subj. first year eng). Yg sakit ati nyer, beberapa budak ada solution scheme yg ntah mana dorg dapat ntah. Hampeh tol. Aku nak bagi markah pon susah. Xbagi kesian, kalo bagi kira unfair. Last2, aku tolak markah sket jer. Pastu bagi warning kaw2 punya at the end of thier assignment.


Kemuncak sakit atinyer,
aku teringat ada budak mengadu kat Lecturer-in-charge, cakap dia x dapat balik assignment dia. Masa lecturer tuh ckp kat aku mcm tuh, aku terpaksa la ckp, "I will look for it in my room", although sebenarnyer mmg xder. Tgk2, smlm time menanda assignment#5, terjumpa la kertas budak tuh yg baru nak antar assignment#3. Dia hantar assignment#3 skali ngan budak yg hantar assignment#5. Hampeh tol! Dah ar hantar lambat, cakap kat lecturer dia xdpt balik la. Siot jer. Yg paling siot nyer, dia copy bulat2 solution scheme tuh. Bongok tol. Kan dah kena maki ngan aku. Hoho!

Ni pesan aku untuk budak2 yg nak copy2 nih. Aku mengaku, aku pon pernah melakukan aktiviti copy mengopy nih. Tapi xder la copy blindly. Nak copy, guna la otak sikit. Jangan copy bulat2 jer. Bengong tol.

DAh ar. Until next post~

4 comments:

HamiWeeRAé said...

haha.. emo nyew ko.. sabor2!

Ir A.Aziz said...

@ HamiWeeRAe - Xder la emo sgt sebenarnyer. Aku exaggerate lebey2. Hahahaha!

Abraham Sapient - I memorize three words a day not three books! said...

Aku pernah dua tiga puluh kali copy ajiz...hehe bukan dua tiga kali naa...Tapi tulisan merah ko cantik sangat la ajiz, kasi zapppp sket kat kertas orang tu nanti .

Ir A.Aziz said...

@ Abraham Sapient - AKu pon penah jer copy Hariz. Tp aku cuba untuk pahamkan dulu aper yg aku copy.