Thursday, April 30, 2009

FYP Poster Presentation~

Alhamdulillah, Selasa lepas, 28hb, lepas satu azab fyp, poster presentation. Tinggal satu jer lagi presentation, iaitu presentation depan lecturer and then, done with the fyp thingy.

Kat bawah nih aku letak gambar2 time poster presentation ari tuh. As always, you can click the picture to enlarge.

Nih gambar2 examiners untuk budak2 biotech. Ada 3 examiners. Two of them daripada Indah Water Konsortium (IWK) Sdn. Bhd., lagi satu dari mana ntah. Satu yg mcm mamak yg pakai baju putih tuh, lagi satu yg pakai baju biru tuh and lastly, yg pakai tie merah dekat gambar yg de Halema tuh. Aku kira lucky jugak la sbb dapat examiner dari IWK, sbb dia x byk tanya.








Ni gambar aku ngan poster aku. Poster aku kena sabotaj. Huhu! Xder la. Ada calar sket. Aku rasa eksiden time abg2 tu tampal poster tu kot.





Gambar KAED Gallery yg penuh ngan budak2 engine.




Budak2 biotech lelaki batch aku. Huhu~






Ni pulak gambar2 budak dari major yg len. Manufacturing, Materials, Communication etc. etc.









Lagi bambar2 budak2 biotech.




Gambar aku ngan Izzah, partner-in-crime aku. Hahahaha! kitorg wat project yg hampir sama. Guna method sama, enzyme structure lain.




More colourful posters.









Budak2 pompuan biotech yg dah abes present. Xtau nak wat per, dorg pon melepak2 duduk2 atas lantak, wat ketupat. Hahaha! Memain jer.




Lepas sumer dah dievauate, Dr Saedi kasi kitorg blah and come back at 3 o clock. Kitorg gi makan ikan bakar jap kat AU2.




Dah abes sesi poster persentation. Sumer boleh cabut poster masing2. Sayang wo. Dah ar mahal. Sekali print dalam RM23-RM30 tuh.




Tu jer la citer poster persentation. Bagi aku, aku rasa aku sepatutnyer leh present lagi baik lagi kat depan examiner tuh. Maybe sbb xprepare, so aku mcm jadi kelam kabut sket. Aper2 hal, aku bersyukur sbb presentation tuh x seteruk yg disangka.

P/s - Saper la yg gatal2 nak wat handbill/handout tuh ek? Over plak. Hahahaha!

12 comments:

HamiWeeRAé said...

waah~! bez nyew! jd commenter pertama! haha.. tade nk ckp pape pon.. saje jenjalan, lame da xmngomel kt sini..
(^^p)v

Ika said...

Wahh... best pulak tengok korang present poster.. cantik arr poster ko.. =)

Ir A.Aziz said...

@ HamiWeeRAé - Elok la tuh. Comment la selalu ek. AKu dah bace post genting ko. Best2~ NAnti aku post gambar2 dari aku plak.

Ir A.Aziz said...

@ Ika - Ala Ika, aku rasa poster ko mesti lagi cantek nanti. Pastu menang poster terbaik. Hahaha! Berusaha! Jgn jadi malas mcm aku.

eMiRaTeZ said...

Oit, asal gambar aku xde pun dlm tu. Dsem..

myadlan said...

takde la mahal mana pun RM30 tu.. bayangkan poster dak KAED yang 3-4 kali lagi banyak dari poster2 korang.. haha

abbaz said...

anda di tag ye! sila ke blog sy..tenkius!

teyha! said...

waaah hensem la aziz.

Ir A.Aziz said...

@ emiratez - Lupa ar nak snap ari tuh. Hoho!

Ir A.Aziz said...

@ myadlan - Kitorg tau kepayahan budak2 kaed. Giler banyak nak kena belanja kan? Sian korg. Masa dok print posrer tu pon, kitorg teringat kat budak2 kaed. Hahaha!

Ir A.Aziz said...

@ abbaz - Ditag ker? Alamak, tgk ar kalo rajen. Aku nih pon byk tag tertangguh.

Ir A.Aziz said...

@ teyha - Hensem ker. MMg ar. Hahaha! MAna de. Biasa2 jer.