Tuesday, April 28, 2009

Sekitar eXam

Aku sebenarnyer nak wat post nih time exam minggu 2 minggu lepas. Dah agak terlambat dah nak post sbb result pon da kuar petang smlm.

Aper2 pon, aku nak post gak sbb aku dah penat2 tangkap gambar. Hahaha! Degil btol aku kan?


Kat bawah nih gambar time exam EOP. Time exam tuh, pen biru aku dicuri oleh seseorg. Saper lagi kalo bukan S******. Hahaha! Hampeh tol. Terpaksa aku menjawab pekse ngan pen hitam Abu. Tq Abu.





Ni plak time exam Eng. Aspects of Plants and Animal Tissue Culture. Sempat lagi aku tangkap gambar time exam tuh. Hoho!






Nih time prepare utk exam Waste yg agak Wasted gak ar. Hahahaha! Aku slalu suka study sket2 kat study room sebelum exam masuk. Kuar pagi2 buta ke engine, pastu gi study sesorg kalo bleh. Senang nak masuk time nih, walaupon last minit.




Budak2 preparing themselves untuk exam Waste Management, exam terakhir kitorg kat UIA nih.


Dah abes exam. Sumer berpusu-pusu kuar. Xsabar la tuh. 5 minit terakhir time exam Waste nih merupakan 5 minit paling lama bg aku time exam sem nih.



Nih la teman aku stay upsetiap malam sebelum exam. Aku nih mmg jenis yg last minute punya study bertemankan kopi Power Root. Alhamdulillah, setakat nih, xder aper2 effect terhadap result aku. Cuma bila terover dose, nak termuntah pon ada bila minum benda lah nih. Ada sekali tuh, aku terbeli yg sugar-free punya. Lg nak termuntah.



Pasal exam result sem nih, alhamdulillah lepas target yg aku nak. Result project jer yg blom kuar lg. Harap2 ok. Aku xkisah dapat ape dah project nih. Asalkan lulus. Hahaha!~

K ar. tu jer stakat nih. Ingat pas nih nak post terus pasal FYP Poster Presentation ngan Genting Trip.

3 comments:

Nasir ab Rahaman said...

en.aziz yang bakal merealisasikan gelaran IR-nyer:

anda telah melakukan kesalahan besar.masuk dewan exam dan tak swicth off enset anda.malah sempat tangkap gambar.tak patut betul.

kehkhekhe tahniahlah dah grad.huhuhu ana doakan anta terus sukses dunia akhirat.

p.s: sesungguhnya sem lepas adalah sem yang paling menyeksakan dalam sejarah peperiksaan yang aku hadapi sepanjang dok ngaji kat UIA.tapi xtau lagi sem depan camner.huhuhu

Ir A.Aziz said...

X off henset? Sukati la. Dia bukan check pon. Hahahahaha!

Alhamdulillah nta lulus sumer. Lulus ngan cemerlang tuh. Project dapat A kan? Giler terer nasirudin.

Semm depan? Nta tinggal sket jer kan? Boleh punya. Sem nih yg teruk pon leh lepas. HEbat!

Dibut said...

Haha..aku baru tau mcm tu rupenye aku ms exam walaupun dr side blakang. Mcm poyo je khusyuk. Padahal, menghentam..Haha..