Friday, April 10, 2009

IIUM Student Vehicle Sticker

Actually skrg aku tgh tunggu simulation project aku. Setiap kali 'docking' or 'optimizing' sturcture, kna tunggu dalam 10-15 minutes. Alhamdulillah structure yg aku model nih kecik jer. Izzah ngan Amir kna tunggu berjam-jam. Sian dorg. Sementara menunggu hih, sempat la aku update blog aku ngan post nih.



Sajer jer nak citer, aku dah dapat sticker untuk kereta. Sebelum nih x apply sbb kakak aku guna kereta nih gi kejer. Tp lepas dia kena gi kejer kat Kedah, dia buat loan, beli kereta sndiri. Kereta nih, daripada dok kat umah xder saper2 nak guna, better bawak ke UIA, so aku ngan adik2 aku leh guna.

So, pas nih, leh ar kuar masuk UIA sesuka hati. Bak kata Epul, "Pas dapat sticker tuh, aku tak pandang dah muka Pak Guard tuh". Hahaha! Aku pon sama.

Masa mula2 nak apply tuh, ingat ker kna isi borg jer. Rupa2 nyer kena ada salinan geran la, fotostat ic la, surat dari parent la. Ngarut jer.



Last2, terpaksa la aku suruh adik aku yg kebetulan ada kt umah, gi fotostat geran dan sementara tuh aku pon mula la mereka2 surat yg kononnyer dari mak aku. Ni la surat tuh:

25, Jalan Kangsar,

Taman Rainbow,

Off Jalan Ipoh,

51100 Kuala Lumpur


31 Mac 2009


Security Management

International Islamic University Malaysia,

Jalan Gombak,

53100 Kuala Lumpur


Tuan/Puan,


KEBENARAN UNTUK MEMBAWA KERETA DI UIA


Merujuk kepada perkara di atas, saya, ***, ibu kepada Abdul Aziz Bin Ahmad (0435423), membenarkan anak saya membawa kereta ke univertiti.


2. Tujuan saya membenarkan anak saya membawa kereta ialah kerana memudahkan dia ulang-alik ke rumah lebih kerap, terutamanya pada hujung minggu. Di samping itu juga, sejak akhir-akhir ini, anak saya sering perlu menggunakan kereta untuk kegunaan kelab yang disertainya.


3. Oleh yang demikian, saya mohon jasa baik pihak tuan/puan, untuk membenarkan anak saya untuk memohan pelekat kereta pelajar bagi memudahkan usuran keluar masuk ke universitI. Jasa baik pihak tuan/puan sangat dihargai


Terima kasih.


Yang benar,



(....)




Poyo giler surat nih kan? Especially part "sering perlu menggunakan kereta untuk kegunaan kelab yang disertainya". Hahahaha! Saper nak copy surat nih, wat apply sticker next time, sila la. BTW, sebelum aku wat surat tuh, aku dah mintak izin dari mak aku dah. Mak aku ON jer. Hahaha!

Pas wat surat, kna pi ofis mahallah, mintak sign principal. Pegi2 jer, skali principal mahallah x sihat plak. Terpaksa tunggu esok hari nyer.

Esok hari nyer, pg la mahallah lagi, principal x sihat lagi. Ces. Ah, tunggu seminggu jer la. Pas seminggu tuh, baru dapat sign. Yeay! Leh apply sticker dah. AKu terus ker ofis Pak Guard yg x best tuh.

Jeng3! Dah dapat sticker. Hahaha!



K ar. Tu jer. Ntah aper2 ntah. Dapat sticker keter pon nak citer. Lantak la. Blog aku. Hahahaha!


5 comments:

PrincessLiJo said...

1) Setuju! Memang poyo! Hehe
2) Tahniah dah dpt sticker..xyah kelentong pakguard lg..nak antar org la,nak buang kucing la..haha

Ir A.Aziz said...

@ husna - Hahahha! Betol2. Xyah kelentong Pak Guard. Pecah kepala nak cari idea utk kelentong.

myadlan said...

oi.. da nak grad pun baru nak apply sticker ke..

syfulicious said...

hahahaha..aku bukan setakat xnak pandang muka pakguard yang hina lagi menjijikkan tuh..siap x ragu2 untuk memberi mereka middle finger ku yang runcing nih..hahahaha

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優