Wednesday, April 15, 2009

Jam + PAk Guard UIA Yg Weird

Jam - Get stuck and immobilized



Sedikit update lagi. Hahaha!

Nih ntah kali ke braper ntah jam berlaku kat UIA time malam2. Ntah aper ntah. Time kitorg lalu kat Pak Guard tuh, ingatkn dia nak check aper, tp xder pon. Bagi jer lalu. Aper yg menyebabkan jam ari tuh masih lagi misteri. Tp menurut Adelina, ada sorg Pak Guard tuh mmg weird. Dia yg slalu menyebabkan jam nih. Hmm, ntah ler.

P/s - Baca tentang tingkah laku Pak Guard UIA yg lebih weird by Husna kat sini.

Dah2, cukup~

4 comments:

PrincessLiJo said...

WEyh! Fiza kata, kwn die bitau..lepas kite lalu je malam tu dah x jem..time kite je kot..hampeh!

Aku rase dlm 40min gak kot mlm tu..sbb masa kite gereak blk dah kul 10.40, by the time aku sampai blk 11.15..huhu

♥ NANA ♥ said...

huh???? jem?? hisyy........ape2 aje @_@

adelinaibrahim said...

betul ker Una?? Aziz..pak guard tu name die shamsir..ad ke patut time cuti pon aku kene saman sbb nak kua uia lewat..dah tu aku nak duduk mane? die tny aku off campus ke on campus..aku ckp ar off campus sbb time cuti..die siap nak call principal g nak confirm status aku! bestu die nak aku tdo mane weh!! bengang aku!

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛