Tuesday, June 9, 2009

Aku PANAS! Mari lepaskan geram bersama~~

Assalamualaikum sumer! Aku kembali! Saper kata aku merajuk? Ces sungguh. Berani menyebarkan spekulasi seperti itu. Hahaha! Aku balik kg la. Kelmarin baru sampai KL.

Aku sebenarnyer nak update pasal balik kg mggu lepas, tp skip dulu la. Malas nak upload gambar byk. Tp post aku yg nih pon ada kena mengena ngan balik kg gak. Ari Ahad tuh, jam teruk kat Lebuhraya Pantai Timur. Sumer org2 KL yg balik kg mggu pertama cuti sekolah mula balik KL. Mmg ramai la. Kalah time raya. Nak dijadikn citer, LPT tgh under maintenance kat kawasan Karak. Jalan 2 lorong jadi 1 lorong. Terjadi la jam macam gambar kat bawah.

Aku sebenarnyer PANAS ngan driver2 yg selfish mcm kat gambar kat bawah nih. Ada ker org2 len sabar beratur kat lane masing2, dia boleh zuuuppp kat emergency lane belah kiri tuh! Sakit hati sungguh! Rasa nak turun keter kasi pelempang sket. Hahaha! Teremo plak. Tp mmg sakit ati la. Dorg selfish giler. Ingat dia jer yg nak cepat sampai. Tp kalo yg betol2 emergency tuh, aku maafkan la.






Tambah sakit ati, kebetulan polis trafik ada kat depan tuh. Ha, mula la sumer yg selfish tu terkedek2 nak masuk lane kanan balik. Aku x bagi! Terus terang aku ckp. Biarkan dia. Teringat pulak insiden forener yg cuba potong lane kat pintu masuk uia dulu. Hahaha!

K ar. Terpanjang plak. Babai

P/s - Pihak LPT patut kasi discount sebab jam teruk ari tuh. Ada la dekat sejam tersangkut. Ni lagi satu hal aku geram. Hmmppphh!

18 comments:

farhanyamin said...

haha aziz, apsal lmbat sgt nk update.. igt dh grad nih byk r mase kan.. haha mmg patut ko tak bagi laluan kat kete tuh.. kurang sopan sungguh tindakan mereka itu :P

Nasir ab Rahaman said...

dalam gambor tuh ada signboard BioAURA.kehkhe tak try mintak kerja kat situ ker.haha

Ir A.Aziz said...

@ farhanyamin - Mcm malas sket nak update sbb x der meje comp lagi nih. Susah nak menaip. Wah, bangga gak aku sbb ko baca gak blog aku rupanyer.

PrincessLiJo said...

huhu..haa aku pon ingat incident ngan forener tu..lawak giler! ngokngek punya forener.. tp pas tu ko yang cuak..hahahaha~

Ir A.Aziz said...

@ NAsir ab Rahaman - Haha! Nampak ajer. Tu company Hai-o la. MLM punya companay. Xder maknanyer nak join.

Ir A.Aziz said...

@ PrincessLijo - Mana de cuak, gimik jer. Hahaha! Siap honk lg tuh.

PrincessLiJo said...

hahaha..yg hon tu yg xleh blah.. melawan tul la forener tu..

Najla Shuhud said...

Aku pn selalu je jumpe pemandu x bermoral camtu. Mmg tension pn!! Sesuka hati diorg je..

Ir A.Aziz said...

@ PrincessLiJo - Aku yg hon dia ar, time kat simpang kat engine tuh.

Ir A.Aziz said...

@ Najla Shudud - Kasi lempang sket Najla. HAhaha!

PrincessLiJo said...

huhhu..kan masa kita kona masuk engin tu dia hon blk..hehhe

Ir A.Aziz said...

@ PrincessLiJo - Ada ek? Lupa plak. HAhaha!

PrincessLiJo said...

Hampeh!

HamiWeeRAé said...

hahahahahaaa.. ak xleh tahan la kalo time ko mmbebel.. kih3.. mcm mak nenek.. haa, betoi kata encik nasir 2, ko xnk mtk keje ke kt bioaura 2? (muahahaa!! kasi ko lgk panas! kakakakaa!)

Nur Adibah said...

Aziz, welcome back!Ingatkan ke mane le ko menghilang..Haha..

Nur Adibah said...

Aziz, welcome back!Ingatkan ke mane le ko menghilang..Haha..

Ir A.Aziz said...

@ HAmiweeRae - Ces sungguh kamu. Mana ada aku membebel. HAhaha!

Ir A.Aziz said...

@ Nur Adibah - Dibut, Hang rindu kat aku ker? Haahaha!