Tuesday, June 16, 2009

Special Quote for Women~






Hahaha! Aku suka quote nih. Kaum2 perempuan sekalian, sentapkah anda?

P/s - Aku dah buang popup window tuh sbb bnda tuh melambatkan loading blog aku. Heheh!

10 comments:

PrincessLiJo said...

eleh..ko yg tercabar sbb wanita zaman skrg dah setanding lelaki..huhu

Ir A.Aziz said...

@ PrincessLiJo - Tak tercabar pon. Setanding laki la sgt.

nurainaakabil said...

hakhakhak..aku nk agree gak sbnar nye...mmg btol pn..hahaha..nk pengsan aku gelak..hahaha

Ir A.Aziz said...

@ nurainaakabil - Al last, ada gak sorg wakil dari kaum hawa yg sokong. Thanks Oren!

Dilla said...

Una, sapa yg sentap ni sebenarnya? lelaki la rasanya. sentap sebab pompuan lebih mantap gitu kaaaaannn...hahaha

btw ajis, x leh nak judge la base on few caps ni saja. apa yg menyebabkan pompuan tu distress? adakah sebab dia asik mengemas tp lelaki tu asik wat sepah? hah!!! of kos la pompuan tu bengang...

ataupun lelaki tu asik muncung je. of kos la jugak pompuan tu distress sebab lelaki tu tak mo share problem dia. pompuan ni kan makhluk Allah yg penyayang & caring gitu.., ;P

Ir A.Aziz said...

Mantap ker? Ceh, statement. Hahahaha!

Sbnrnyer citer dia mcm nih.. Perempuan tuh bawak air dalam gelas. Then tiba2, disebabkan perempuan nih butterfingers sgt, gelas2 tuh sumer terjatuh, pecah. Then, dia tiba2 sound Nago-kun, suruh tolong dia. Dia expect Nago-kun akan tolong dia, sebab dia seorg perempuan yg lemah. Hahahaha!

Tp skrg kan perempuan dah hebat2 (yer ker?). Semua kejer laki nak buat. Hahaha! Abes tuh, buat aper laki nak tolong2 lg. Hahaha! Xperlu tarik2kan kerusi kat restoran dah. Perempuan kan boleh buat sendiri. Heheh! Jgn marah.

~ aRe^cHa ~ said...

nak meyampuk...citer apakah ini coz i'm so crazy in love with that guy...ahaks...

Ir A.Aziz said...

@ are-cha - Citer aper? Ala, malu la nak cakap. Jeng Jeng JEng... Citer KAmen Rider Kiva. Ye, nAgo-kun tuh seorg Kamen Rider.

Henshin! (Bertukar!)

Nur Adibah said...

Aku tgk bese je. Tak tersentap pun. Haha. Aku mmg takde perasaan bab2 mcm ni. Tapi, yg aku tau pompuan skang pun da bole independent. Tak bergantung sgt ngan lelaki.

PrincessLiJo said...

yeah! mdm ngan diba dah bersuara.. I like~ so aziz? hee~