Monday, September 28, 2009

Mari Main Bowling

Sabtu lepas, selepas selamat pi Wedding reception Leyha, aku ngan mamat dua org nih pi men bowling kat Summit USJ. Tgk ar gambar dorg yg poyo + bajet hebat mcm r*** nih. Kalo anda perhatikan betol2, Epul berpakaian dgn sgt unik. Fesyen terbarukah or wardrobe malfunction? Haha! Jgn marah.


Mula2 men, aku x score. Men mcm haram. Brp kali masuk longkang. Tgk ar score kat bawah nih. (A-B-A = Fiza-Epul-Ajis Hensem). Dapat 75 jer? X lepas seratus. First round, Epul champ.




Gambar di bawah: Aku yg kecewa masa first round



Stat second round, phoenix bangkit dari abu siot! Ada la beberapa kali aku strike (4 kali siot! Nak berlagak gak. Hahaha!)

Gambar hiasan di bawah: Epul cemburu ngan aku yg hebat. Haha!




Round two, aku champ, walaupon beza dua mata jer ngan Fiza. Hampeh tol balingan terakhir tuh. Masuk longkang terus (A-B-A = Fiza-Epul-Ajis Hensem).



First game aku loser, second game aku champ ngan cemerlang. Adakah aku berpura2 x hebat masa first round? Adakah sekadar nasib (Fiza ngan Epul percaya bahawa aku bernasib baik second game sbb dapat bantuan drpd 'lembaga hitam')? Haha! Lu pikir la sendiri. XOXO!

9 comments:

PrincessHangLiJo said...

oii...bersuka ria tanpa aku.. isk!

Ir A.Aziz said...

@ PrincessHangLijo - Aku ajak hang turun KL naik bas Pancaran Matahari, hang tak mau.

PrincessHangLiJo said...

ko dah beli dulu baru nk ckp... len kali tanya dulu b4 beli.. huhu

Ir A.Aziz said...

@ PrincessHangLiJo - Mana aku tau ko x jadi pegi.

Nasir ab Rahaman said...

epul tercabar kot masa kawen shahril dulu ada mamat ensem tu pakai batik jawa tu...sebab tu dia pakai batik mesia kat kawen leyha.hahahahaha

Ir A.Aziz said...

@ Nasir - Perasan hensam. Kata jer kat org. :p

Nak pakai per ek kat wed Halema sok~~

syfulicious said...

weh..asal x mention kita g karok past main bowling..

Ir A.Aziz said...

@ syful - Kita ada pergi karok ker? X ingat pon. HAhahahaha!

Ir A.Aziz said...

@ syful - Kita ada pergi karok ker? X ingat pon. Ko memang Janji Manismu betol la epul