Monday, September 28, 2009

Wedding Leyha~

Wah, alhamdulillah, Leyha dah selamat kahwin Jummat lepas. Aku pi reception dia hari Sabtu lepas. Ni lah antara gambar2 yg sempat aku curik kat Facebook. :p

~Salihah + Usamah~







Kat bawah nih plak gambar Leyha ngan uni-mates dia. Ramai lg, tp ada yg dah balik. Tinggal brp kerat jer.




Ni plak gambar ngan schoolmates time kat SMAKL ari tuh. Segan gak aku ngan dorg nih sbnrnyer sbb lama x jumpa. Dah ar aku x berkerjaya lg. Inferiority complex. haha!






Sekali lagi, thanks Leyha sbb ajak kitorg gi wedding ko. Hadiah nanti Siti Farahaina kasi. Aku, Fiza ngan Siti kongsi2 bagi hadiah kat ko. Pastikan dia tulis nama kitorg tau. Hehehe!

2 comments:

Salihah said...

ajis!
thnx ye sudi dtg..
maaf ek dah lame aku xbukak blog
hoho
mekaseh ye sudi ceritakan tentang wed ku..
maaf tau pape salah,kurang etc
doakan kami ye..
ko kawen nanti, jgn lupe ajak aku tau

Ir A.Aziz said...

Best jer wedding ko. Siap dapat bunga telur lg. Hahaha!


KAwen? 10 tahun lg. Hehe~