Wednesday, November 25, 2009

Friend No More? Alright Then.

Why should I befriend with someone who doesn't want to befriend me anymore?!

Anyone, enlighten me, please.

11 comments:

xOxO~fixa~ said...

O my Prada...ko marah kat saper nih?mood swing erk...hahaha...
sabar2...ramai lagi manusia kat dunia nih leh wat kawan k...=)

Ika said...

huhuhu... tak tau nak cakap cane.. I'm the one who pernah putuskan persahabatan.. tp biasanya nih friendship between opposite sex kan.. hahaha... Salah satu sebab, terpaksa putuskan persahabatan dgn kawan tuh sebab ter'suke' kat dia.. hahaha.. dan ter'emo' sebab dia suke kat orang len.. huhuhu.. zaman emosi tak stabil.. so, tak leh handle.. adakah, situasinyer begini..?

HamiWeeRAé @ Wee said...

susah nk ckp.. aku ase akupon mcm penah jek melalui situasi nih.. tp aku rasa aku setuju jek ngn fixa kot.. kalo bende2 melibatkn hati & perasaan mmg salunyer agak komplikated, tmbh2 kalo org pompuan.. juz follow da flow la kot.. kalo ade rezeki kawan, insyaAllah, nnt ok la balik 2.. kalo xde rezeki dah, nak wat cemane, bak kata fixa, ramai lg kawan lain kn..? wallahhu'alam..

nirzanputra said...

Buat apa ko nak susah2 fikir aziz, just buat x tau sudah... xkn ko nak fikir sampai meratap2 putusnya persahabatan ko dgn dia. Just let it be. Cuma, kalau ko rasa ada buat salah dgn dia, minta maaf je. Kalau ko rasa xde buat salah pun, minta maaf jugak... biarlah dia. .. Nak buat mcm mana org dah xnk kwan.

syfulicious said...

wuteva dramaqueen..

Ir A.Aziz said...

@ everyone - Aku dah ambik tindakan yg sepatutnyer. Dan tindakan aku tuh hanya telah diambil SELEPAS dia melakukan tindakan terhadap aku.

Dan aku malas nak pikir pasal org tuh. He/She is not that important in my life anyway. It is his/her lost if he/she don't want to befriend with me anymore.

Pasnih aku nak wat realiti show gak ar. "Aziz's New BFF". Hahahaha!

Okeh! Lets move On people.

teyha! said...

doesn't want to befriend me'

:)

Ir A.Aziz said...

Thanks teyha. corrected already.

syfulicious said...

kalu ko wat reality show aziz's new bff...confirm fiza berangan dia nak jadik onch..hahahahaaahahha....

Ir A.Aziz said...

@ syful - sah2 la dia kena bersaing ngan ko utk jd Onch. :p

ixaty said...

eh... i silap baca bole tak.. i baca boyfriend, not befriend...

YaAllah, sori lah.. mata ni da lame tak bace ... asik tengok tv je.. hikhik..

Ala.. normal la IR.. Sometimes, its ur mind yang manipulate ko..

aku rase la.. Tek care ape2 pon :)