Thursday, November 26, 2009

Perkara Annoying Yang Berlaku Dalam Bas (Semalam...)

  1. Aku duduk sebelah sorg nih. Pada satu masa tuh, aku mendapati bahawasanyer, org yg duduk sebelah aku tuh sedang berusaha dgn gigih untuk memicit jerawatnyer. Duh? Tunggu la balik umah dulu kot. Picit jerawat tuh masa org takder kat sekeliling. By the end of the case, aku x sure dia berjaya ker tak meletupkan jerawat tersebut selepas beberapa attemps yg agak menjengkelkan. (Nasib baik dia x korek hidung. Hahaha!)
  2. (Yang nih ada unsur2 kegelian sikit. Jangan baca jika anda seorg yg sentitif. ) Aku nak terberak dalam bas. Hahaha! Satu hari aku tahan beb. Tandas kat ofis x best. Last2, sembelit. Adeh...
Itu saja.. Assalamualaikum....

P/s - Aku rasa content blog aku nih semakin kurang ilmiah la..

8 comments:

HamiWeeRAé @ Wee said...

1. eww geli!!
2. 2X geli.. perlu ke ko citer ajis? part sembelit tuh aku xtahan LOL ;p

Ir A.Aziz said...

@ Wee -

1. actually, xder la geli sgt. bukan jerawat batu pon. :p
Cuma annoying ar.

2. Hahahaha! Ala, suka2.. Hehehe~

mosyuki borhan said...

aku suka content2 yg mcm ni~
bubuh lagi..hahaha

Ir A.Aziz said...

@ syuk - Suka? Haha! Aku ngarut jer.

syfulicious said...

xlah segeli si siput sedut kat parit buntar tuh..korek taik idung pastu sapu kat katil aku..hahahahaha..

hudaUMT said...

perlu ke ko btaw yg ko nak terberak aziz??
menggelikan sungguh anda ni
hahahahah

Ir A.Aziz said...

@ syful - perlu la si siput tuh wat mcm tuh kat ko? loser sungguh. kalo aku, aku dah x guna dah cadar tuh. gi bakar weh.

aku said...

2. ni aku rase ko yg annoying.hahhaha