Tuesday, November 3, 2009

Kentut Betol Ar!

Hampeh. Kentut. Aku x suka betol ar. Seyes aku cakap.

Sajer jer nak letak tajuk post berunsur dramatik, so akan lebih ramai org baca. Suspen kan? Hahahahaha! Aku x marah kat saper2 pon. Aku marah kat seekor binatang nih. Binatang bernama LIPAS!

Hampeh betol. Berani tol dia invade bilik aku. Ni ar lipasnyer. Berkeliaran kat langsir bilik aku. Ces sungguh.



Aku x takut tp aku geli giler kat lipas nih. Fobia sbb time sekolah rendah dulu, sekor lipas penah masuk dalam seluar aku. Geli giler siot!

Aku try halau lipas nih. Tp, punya la lipas kudung. Laju giler lari. Last2, aku biar jer. La. Lantak ko la lipas woi. Jgn sampai aku nampak ko lagi sudah. Aku ambik spray karang.

14 comments:

xOxO~fixa~ said...

aziz ko takut lipas...hahaha.ngaku je la..geli konon...amik surat khabar gulung2 pukul sampai mati sudah..x yah spray2 nih..lambat..=)

Najla Shuhud said...

Setuju ng Fiza.. Tak yah spray2.. Kalau aku capai je apa yg ada dekat ctu pahtu kasi libas sama dia.. hehe

Ir A.Aziz said...

@ fiza + najla - Xder maknanyer aku nak libas ngan surat khabar. Kang terkeluar segala organ2 dalam lipas yg aku x nak tgk. Eeyeww. HAha!

xOxO~fixa~ said...

aziz sila ngaku ko adalah org yg takut pada LIPAS...hahaha...mcm kak tun..

Ir A.Aziz said...

@ fiza - Ko tau x definisi takut ngan geli? Kalo aku takut, xdernyer aku gi tangkap gambar En. Lipas tuh dari jarak dekat. Aku cuma geli jer bila dia cuba merayap2 di badan aku yg tough nih. haha!

teyha! said...

piza anep= lipas

Ir A.Aziz said...

@ teyha - Betol! 10 marks!

xOxO~fixa~ said...

teyha = cik lipas
aziz = adik cik lipas...
hahaha..

teyha! said...

piza: aziz adik cik lipas?salaaaaaaaaaah. aziz 1985. hehe.

syfulicious said...

mesti lipas tuh konpius bila dia masuk seluar ko sama mcm aku ngan fiza konfius biler tengok ko...hahahahahaha

Ir A.Aziz said...

@ fiza - Adik lipas la sangat.

Ir A.Aziz said...

@ teyha - Ala, tua setahun jer pon. Haha!

Ir A.Aziz said...

@ Saiful - Lipas tuh x berjaya sampai ke bahagian emas itu. BTW, aku yg confius bila tgk ko ngan fiza. Hahahaha!

HamiWeeRAé @ Wee said...

ajis, aku pon penah ade pengalaman lipas merayap dalam baju. ewwwww~! mak gelissssss!!!