Monday, December 21, 2009

Aku x paham...

Aku x paham naper ramai sgt rakyat Malaysia skrg nih suka sgt tgk Sehati Berdansa. Bagi aku, tuh rancangan kedua teruk+gedik selepas Akademi Fantasia. Aku x penah suka dua2 rancangan nih.

Lg satu, aku pon x paham naper tenageers kat US tergila2 sgtkan kat si Miley Cyrus ngan Jonas Brothers tuh. Dorg bukannyer hebat nyanyi sgt pon. Especially si Jonas Brothers tuh. X best langsung. Arghh, x paham2.

Last2. Aku x paham naper org dok suka sgt kat High School Musical Aku try ar tgk skali. X best pon. Teringat kat satu episode dalam cartoon South Park, episode 1213 , tajuk "Elementary School Musical". Dorg pon x paham naper org2 suka nengok HSM tuh. Memang kena kutuk abes2an ar HSM dalam episode nih. Best2! Tgk ar preview kat bawah nih:


9 comments:

Ricca said...

Aku setuju part pertama, kedua dan ketiga...

Aku pon tak suke sangat sehati berdansa.. Tapi, aku kalau tertengok, aku layan gak sambil mengutuk2 aksi kurang senonoh dan kurang sopan para artis..

Ntah paper arr dorang..

Ir A.Aziz said...

@ Ricca - Haha! Ko layan jugak. :p
Ntah naper, aku x terasa nak tgk pon.

Pert Alpah said...

aku memang xde minat pun nak tengok,..pernah layan tapi x minat.

Aku rasa tu semua kerana promosi hebat kaw2 punya.... dah manusia suka hiburan,,,kalo benda2 sama je kene sogok kat minda tue tulah yg xbest pun jadik BEST tu..

bende best pun kalo x tau nak promote.....org pun x tau kewujudan n kebestan sesuatu ebnde tu..kan2??
*just pendapat..

amuslimhouse said...

aku sejak zaman berzaman memang xsuka progrm2 cam tu.
buang masa je...

ade pulak yg boleh siap nangis2 plak

memang aku xfaham....

Najla Shuhud said...

Minat org lain2 la Aziz.. Cuba org cakap benda yg sama kat ko? Mcm mana? hahaha! pening nak jawab..

xOxO~fixa~ said...

ntah aziz...minat org lain2...betul kata najel...
minat ko ngan si wee yg ske katak ke pe ntah binatang pelik tuh pun x sama ngan org lain kan...
hahaha...
pape pun aku minat benda n rancangan lain k...
i think u know...huhu...

Ir A.Aziz said...

@ pert - setuju2 - sumre pasal publisity.

@ faisal / najla / fiza - yela2. aku dah paham dah. :p Fiza, aku tau aper yg ko minat. :p

王菲Fay said...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

鐵板豆腐Fay said...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色