Monday, December 21, 2009

Tamama's Jealousy Ball!!

Post ini adalah serangan balas terhadap post Wee di sini yg menyerang post asal aku yang ini. Sila baca utk memahamkan diri anda dgn situasi yg berlaku terlebih dahulu. :p

Kepada saudari Wee yg dihormati, silalah terima serangan Jealousy Ball aku nih. Kalo x tau aper itu Jealousy Ball, maknanyer anda bukan kipas-susah-mati Tamama. Sila rujuk di sini yer.

Nah, tgk ar koleksi DVD Keroro Gunso aku nih. Boleh lawan koleksi keychain ko x? Berharga nih. Aku sayang giler. Skrg dah ada 3 boxes. Pasnih, bila ada duit sket, aku nak beli yg seterusnyer.




Pastu kan Wee, semalam aku jalan2 kat KL. Sekali terjumpa model watak2 Keroro gunso ar. Ala2 Gunpla yg si Keroro tuh suka wat. Tgk ar gambar di bawah. Nasib jer aku xder duit time aku kuar ari tuh. Kalo tak, aku dah angkut sumer bawak balik (sajer kasi ko jeles). Hahaha! Lokasi penjualan: rahsia. Carik sendiri. Hehehe!





Wah2, aku dah khatam anime dia sampai episod 129. Bilalah fansub nak kuar episode 130++ nih? X sabar plak aku. Ko dah khatam ker Wee? Hahahaha!

BTW, thanks sbb memperkenalkan video Keroro + Wonder Girls. Best weh. Nah aku post balik video tuh (ngan subtitle skali) utk tontonan umum.




P/s -
  • BTW, aku dah letak play list OST Keroro Gunso fav aku kat blog aku nih. Sila lah enjoy yer!
  • Terasa mcm kebudak2an pulak bila main lawan2 post nih. :p

5 comments:

HamiWeeRAé @ Wee said...

ooo.. berlagak dgn aku yer~ hahaha~ xpe2~

Ir A.Aziz said...

@ Wee - Haha! Layan!

ZihNuN FaTiN said...

oho..minat keroro ye..ngee!=)

王菲Fay said...

cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

鐵板豆腐Fay said...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛