Tuesday, January 26, 2010

Entri Bosan - Berjalan-jalan Di Wangsa Walk

Jumaat lepas, kebetulan aku cuti, pastuh ke UIA nak antar adik aku dan pada masa yg sama, Nasir pon ada kat KL. Kitorg plan nak kuar petang tuh, pi kedai coklat Huda, Dalure. Aku terdatang awal plak kat UIA ari tuh. Xder menda nak wat, aku pon ajak En Nasir kuar jalan2 ke Wangsa Walk. Nak ajak Epul, tp tgh exam la plak...



Shopping complex nih baru lagi. Xbyk org pon. Kedai makan byk kat ground floor. Cuma yg x menariknyer, design dalam shopping complex nih mcm x brp sket. Macam shopping complex kelas pertengan plak, aka Giant or Carrefour or Jusco. Tp seb baik dia ada bowling ngan cinema, ada la attractive point sket.



Pic bawah nih, Nasir paksa aku tangkap gambar dia. Hahaha!



Entri yg agak bosan kan? Dah agak dah...

13 comments:

Najla Shuhud said...

Klakarnye Nasir!! Haha!!

mosyuki borhan said...

weh karoke kt ctu murah dow..
bila nk ajak aku?

ixaty said...

huh? tak sesway!

HamiWeeRAé said...

ya Allah! ape yg en.N buat dlm kete menan tuh? ahaha! ko xjoin ke ajis? ke malu nk letak gambar ko? ;p

Ir A. Aziz said...

@ najla/ixaty/wee - lawak kan, especially expressi muka dia

@ wee - aku sah2 ar malu nak naik benda tuh

@ syuk - murah ek? brp caj dia. jom ar.

mosyuki borhan said...

xtau r istilah murah bg ko bpe~

kt ctu 1 jam rm18, murah ckt r compare dgn ktv, redbox, greenbox..

jom,haha

Pert Alpah said...

tak remuk ke kete tu hehehehehe
*jgn marah

Nasir ab Rahaman said...

hahahaha memalukan betul..siot ajiz... aduhai...

mista.grax said...

OMG cik sir muat msk dlm tu...senag x dia nak kuar tu...ahhahha

Anonymous said...

hahaha...nasir...x sangka btol..teringat zaman kanak2 ke...or kempunan sbb mase kecik2 x dpt naik mende tu???hahaha-azyan hazwani

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

王菲Fay said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

鐵板豆腐Fay said...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區