Tuesday, January 26, 2010

Entir Bosan 2 - Teringat Zaman Muda2...

Dua minggu lepas, berpeluang ke UIA, ada program. Kebetulan prog tuh wat kat KAED, dekat ngan Engin, so aku gi la melawat2.

Nampak poster2 kat bawah nih. Pasal dress code la, pasal majoring la.. Ah~ Teringat zaman muda2 dulu. Cet. x sampai setahun grad dah nak berindu2 ngan UIA. Ntah la, kunjungan aku ke UIA ari tuh sedikit sbyk membuka hati aku utk berfikir bg melanjutkan study ke Master level kat UIA. Who knows?


5 comments:

Nur Adibah said...

Rindu gak kt UIA..sob sob..

Ir A. Aziz said...

@ sambung master nak? :p

myadlan said...

aku pun nak sambung master. tapi takde kos tu kat UIA..

Nur Adibah said...

Ak mmg nk sambung master. Bosan la keje. Lg best blajo..Serius!Tensen blajo x same dgn tensen keje..huhu..

Faizah's said...

ajis, sambung ar...