Tuesday, March 1, 2011

What On Earth Is This?

Проект создан для тех, кто хочет [url=http://www.i-millionnerru/?rid=3501]научиться зарабатывать с помощью интернета[/url] и своего компьютера. Мы не будем предлагать Вам ничего купить у нас, не будем предлагать Вам финансовые пирамиды и форекс, мы просто хотим помочь тем людям, которых интересует реальный интернет-бизнес, без мошенничества и обмана. Вы узнаете, как можно [url=http://www.i-millionnerru/?rid=3501]зарабатывать деньги без вложений[/url] и без собственного сайта. Вы узнаете о многих других секретах, которые скрываются в сети Интернет и как это может пригодиться Вам на пути к успеху.

Mengarut-mengarut saja orang yang spam aku punya blog. Ini baru satu. Beratus-ratus aku aku semak kat comment section blog nih. Agak menjengkelkan juga la.

Dulu aku pernah menulis satu post yang bertajuk "Mari Membuang Itu Word Verification" (Sila klik link untuk ke post tersebut). Aku terpaksa mengaktifkan semula option tersebut untuk mengelakkan comment berunsur spam dari spammers tak bertauliah. Agak leceh sedikit untk pembaca setia (ada ke? Haha!) untuk membalas komen, tapi saya berharap itu tidak akan menjadi satu masalah kepada anda semua untuk terus mebaca blog ini ya.

4 comments:

Dilla said...

sayalah antara pembaca setia ituuu. hahaha... blog saya pun kena spam jugak. kalau blog yg glam lagi top chart adalah makna nak dispamkaaannn? Tapi dlm banyak2spam, spam yg paling saya meluat ialah spam kat emel. Yang kengkonon nak bagi kita duit tu. Boleh maki hamun tak kat sini? kalau saya jumpalah org yg hantar emel tu, saya sunat2kan diorg beratus kali!

TheRebelKid/PrmpnDkwtMrh said...

aku guna cbox. so aku delete je segala msj2 spam itew~

Ir A.Aziz said...

@ mdm Dilla - oh, spam kat email xyah ckp ar. mcmc dapat. yg nak bagi duit tuh kelakar sbnarnya kalo madam baca betol2. ada yg kata saya nih keturunan raja pon ada. hahaha!

Ir A.Aziz said...

@ wee - yg shoutmix pon leh buang spam. cuma yg susah ak control, kat comment tuh. tuh yg aku idup kan balik word verificatiion tuh. tp biasa la, blog popular kan, mesti ada jugak org nak spam. :p