Thursday, March 13, 2008

Citation?

Huh! Pening aku nak wat eap ni. Ni lah padah kalo wat kerja last minit. Td, br jumpa lec, suruh dia tlg tgk2 kan. huhu! dah la tak siap lagi. Time jumpa td, lec aku suruh aku wat citation utk sumer info yg dapat drpd mana2. Adoi la. pening nya.

Moral of the story, jgn wat keje last minit!

p/s - Bosannyer topic kali ni. Ntahler, aku pn tak tau nak tulis per.

1 comment:

MASJURNAL said...

itu la kau aziz, lain kali jumpa aku jer.. aku dah expert bab citation nih..cemerlang gemilang terbilang.. coz tutor aku sangat strict, maka aku jadi sangat particular..untuk kau, aku ucapkan..PADAN MUKA! hahha...