Saturday, September 19, 2009

Inspirasi Abadi

Ntah kenapa, sejak akhir2 nih, aku suka giler kat lagu nih. First time dgr, mcm hampeh jer lagu nih. Tp lepas dgr byk kali + menghayati lirik., best jugak lagu nih. Bukan best jugak, best giler siot! Berhantu siot lagu nih.

Dgr ar. Sesuai utk korg forward ke mak/cikgu/kawan baik korg.

Lagu nih aku nak tujukan kat insan2 yg byk bekorban utk aku. Sesaper jer la.. Time kasih byk2!!



Di kala ku sunyi
dibuai rindu pada kamu
ku kenangi keikhlasan yang terindah
dari jiwa untuk ku teruskan
mimpi mimpi dalam hati

oh pengorbanan tanpa keluhan
ku hargai ke akhir hayatku ini
kau teristimewa anugerah hidup palingku abadi
ini lah inspirasi bagiku

di kala hati ku
dibadai sendu ku tercari
sinar itu dimatamu yang menyerikan hariku
tanpa kamu teman ku tiada kekuatan

oh pengorbanan tanpa keluhan
ku hargai ke akhir hayatku ini
kau teristimewa anugerah hidup palingku abadi
ini lah inspirasi bagiku

betapa hidup berubah setelah sekian lama
payah bertukar jadi bahagia

oh pengorbanan tanpa keluhan
ku hargai ke akhir hayatku ini
kau teristimewa anugerah hidup palingku abadi
ini lah inspirasi bagiku

oh pengorbanan tanpa keluhan
ku hargai ke akhir hayatku ini
kau teristimewa anugerah hidup palingku abadi
ini lah inspirasi bagiku

inilah inspirasi..
bagiku..

Download mp3 Inspirasi Abadi by Ayu di sini.

P/s - Please ignore gambar Ayu yg poyos tuh, Aku pon x berapa suka ngan imej dia yg skrg nih.

2 comments:

Azha said...

aku da xdgr lagu melayu la weh.mostly ntah pape.

Ir A.Aziz said...

@ azha - Aku pon x brp suka, tp ntah naper, lagu nih best pulak dgr. Easy listening kot..